Saturday, 31 December 2011

Alhamduillah

i got 6A'S2B'S , hehe , alhamdulillah

Wednesday, 21 December 2011

Kene sabar paras 40'c

Salam ,
okey if u guys read my last post in this morning , janji nk  post gmbr kan  ? tp card reader nie buat hal . aduhh , baru teruja mcm teletubbies nk tunjuk gmbr kat korangb ;( . rase pmr esk mintak ayah hadiah card reader jelah ? senang , bhagie hati nie :) . tp sekarang sorry beause there are no picture for u guys :| sorry ! ahhhhh!

So many history.

salam ,
key key , 17 december sabtu lepas , aku dah 15 tahun :) , saye dah besar , besar ke / bolelah . then malam tu pegi OU makan kat fish&co celebrate birthday abg n me, picture  ? sorry i cant put it now , ade masalah teknikal siket ? ptg maybe :D. saba jelah yee? . so yesterday 20 december was my late brother Muhammad Aisar , sekarang umur die 11 tahun , dah 11 tahun dah die pergi , i know that my mother was very sad , but she didnt show it to us. So as u guys know , this week every year memang bnyk sgt sejarah yg tercipta dalam family siela .Tommorow pulak , result aku keluar , Kementerian pelajaran Malaysia dah tetapkan tarikh result PMR adalah pada hari khamis esok 22 december. huhhh , debar debar hati nie rase .Haraplah result tak teruk , as long as i can futher my studies kat sekolah laen pun dah bersyukur . Asiela dah tekad maybe takkan ambek pure science , because thats not my interest , i didnt believe in myself .so itu saje , till then ..

im fifteen yoo :)

Thursday, 15 December 2011

22 ke 23 ?

salam , okey okey day to day , hari yang paling menggerunkan aku dah sampai . RESULT , OR SHOULD  I SAY PMR RESULT ;) , siela letak smile nie konon konon la kan , tenang dan cool sepanjang mase .  jgn harap. lagi berapa hari berape jam , siela duduk tak senang , hanye boleh tawakal  dan redha menanti result. there's nothing i can do , pmr pun dah lepas . ape yg aku usaha itulah yg aku dapat nanti . i just hope that my rresult is better than Upsr result which  i only get 2A's . Bukanlah tak bersyukur , tapi lumrah manusie , tiada sape yg nk dpt result yg tak memuaskan , tapi kalau takdir ckp A kau tu je , nk ckp hape ? 22 atau 23 december nie , kaki aku akan jejak kat sekolah tercinta smkgs, atau name glamournye SEMENKEB . korang tau tak sekolah aku nie ade lebeh kurang 2 ribu murid ;p then u can count how many teachers i have ;D . eh melalut daku nie , sebernanye tujuan sebenar nk mintak doa korang , doakan siela dapat buat parents siela proud , and dapat sambung belajar ke sekolah yg lebih bagus . wish me luck !!! :)
.
.
.
. ADAKAH HARI ITU MUKE AKU MACAM NIE
;D- ;D-;D
.
.
. ATAU NANGES GULING GULING DALM BILIK 
;( | ;( | ;(


harap haraplah macam  nie

so ape ape pun , i did my best , and all of pmr candidates did the best
now hanya Dia yang layak menentukannye 

lots of love from me <3

Wednesday, 14 December 2011

U look so old , Because u are now ;'>

okey this is my great annoying brother .
cant blame him for being annoying because he is ..
today is his birthday , yang ke-20
no present ;) sorry .
all i can say , siela harap tangan abg cepat sembuh and one day
u will be the one that our entire family proud of ..
u got so much talent that u didnt realise
i wish u succed one day
HAPPY 20TH BIRTHDAY
MUHAMMAD AIMAN M.I
or 
his new name 
MUHAIMAN 
^^
<3
From me asiela.m.i

Tuesday, 13 December 2011

MY FIRST LOVELY FOLLOWER ;)

THANKS DEAR FRIENDS <3

Satu hari saya mungkin di...Insya-Allah.

Setiap manusie tu ade angan-angan . nak pergi situlah sinilah , besar nak jadi itu ini , nak beli itu ini . begitulah juga diri saye sendiri . Siela sebenarnye jealous yang teramat kalau tengok org melancong sane sini , siela nie  kalau bercuti dalam negare yang tercinta Malaysia je . Paling jauh saye pernah sampai pun Singapore. best ! ;p so do u guys want to know every single place that i wish to go ? ;) 
TANAH SUCI MEKAH<3
tempat idaman semue umat Islam menunaikan Haji dan Umrah.
siela harap sgt dapat pergi sane, mungkin bawak ibu ayah siela one day :)


LONDON :)
dulu kat tadika teacher ajar nyanyi lagu
london bridge is falling down , falling down , my fair lady
haha kankan ? 
so i really hope that one day siela akan ade kat sane.
mane tau study kat universiti sane ke ?
berangan ^^
tpi mane tau jd kenyataan kan ?
UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE :)
memang pernah sampai sane , tapi kali nie nk pergi
tempat nie , kat sane :),
mesti semue org tau tempat nie , universal studios mmg ade kat bnyk
tempat lame dah , universal studios kat singapore lah yg paling baru ;D
ramai sgt org pergi .
bestnye kalau cla pun dapat pergi.;p
SNOW :) 
haha mesti pelik korang siela ta ckp kat mane . siela pun taktau nk tgk
salji kat mane , tapi  yg pasti teringin sangat nk tgk salji , buat snowball mcm dlm
filem home alone tu . ;p
  ...................................................................................................................................................
ngehngeh , so semue dah tau tempat tempat yg siela nk sgt pergi . so the moral of the story , siela nk belajar pandai pandai , buat family siela bangge , and be a great interior designer one day ;) . So kalau dah berjaya one day siela dapt pergi tempat tempat tersebut . korang doakan eh ? especially for PMR result yg lagi berapa jam je keluar . till then...

lots of love from me <3


Monday, 12 December 2011

Assalamualaikum ^^

Duduknye saye di depan laptop nie ,cewahhh :) , formal lah sangat kan ? hey sunshine ? saye Nur Asiela :) , umur saye ? lagi 6 hari saye 15 tahun . muda kan ? ngehngeh ^^ . yayaaya, kalau sekarang , orang tue ckp , ' ni yg tunggu result nie ? ouhh.  tadelah ayat lain , bukan die tahu kite yg nervous tunggu result . okeyokey im currently live in  KUALA LUMPUR ;D. ibu negeri Malaysia . so thats all i can tell yaa , do follow me , and insya-Allah ill follow you back .Tunggu cerite saye yg selanjutnya . ehhh lagi satu  saye start minat blog since my sister told me about it :) . till then ..

lots of love from me <3