Tuesday, 13 December 2011

Satu hari saya mungkin di...Insya-Allah.

Setiap manusie tu ade angan-angan . nak pergi situlah sinilah , besar nak jadi itu ini , nak beli itu ini . begitulah juga diri saye sendiri . Siela sebenarnye jealous yang teramat kalau tengok org melancong sane sini , siela nie  kalau bercuti dalam negare yang tercinta Malaysia je . Paling jauh saye pernah sampai pun Singapore. best ! ;p so do u guys want to know every single place that i wish to go ? ;) 
TANAH SUCI MEKAH<3
tempat idaman semue umat Islam menunaikan Haji dan Umrah.
siela harap sgt dapat pergi sane, mungkin bawak ibu ayah siela one day :)


LONDON :)
dulu kat tadika teacher ajar nyanyi lagu
london bridge is falling down , falling down , my fair lady
haha kankan ? 
so i really hope that one day siela akan ade kat sane.
mane tau study kat universiti sane ke ?
berangan ^^
tpi mane tau jd kenyataan kan ?
UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE :)
memang pernah sampai sane , tapi kali nie nk pergi
tempat nie , kat sane :),
mesti semue org tau tempat nie , universal studios mmg ade kat bnyk
tempat lame dah , universal studios kat singapore lah yg paling baru ;D
ramai sgt org pergi .
bestnye kalau cla pun dapat pergi.;p
SNOW :) 
haha mesti pelik korang siela ta ckp kat mane . siela pun taktau nk tgk
salji kat mane , tapi  yg pasti teringin sangat nk tgk salji , buat snowball mcm dlm
filem home alone tu . ;p
  ...................................................................................................................................................
ngehngeh , so semue dah tau tempat tempat yg siela nk sgt pergi . so the moral of the story , siela nk belajar pandai pandai , buat family siela bangge , and be a great interior designer one day ;) . So kalau dah berjaya one day siela dapt pergi tempat tempat tersebut . korang doakan eh ? especially for PMR result yg lagi berapa jam je keluar . till then...

lots of love from me <3


No comments:

Post a Comment