Wednesday, 21 December 2011

So many history.

salam ,
key key , 17 december sabtu lepas , aku dah 15 tahun :) , saye dah besar , besar ke / bolelah . then malam tu pegi OU makan kat fish&co celebrate birthday abg n me, picture  ? sorry i cant put it now , ade masalah teknikal siket ? ptg maybe :D. saba jelah yee? . so yesterday 20 december was my late brother Muhammad Aisar , sekarang umur die 11 tahun , dah 11 tahun dah die pergi , i know that my mother was very sad , but she didnt show it to us. So as u guys know , this week every year memang bnyk sgt sejarah yg tercipta dalam family siela .Tommorow pulak , result aku keluar , Kementerian pelajaran Malaysia dah tetapkan tarikh result PMR adalah pada hari khamis esok 22 december. huhhh , debar debar hati nie rase .Haraplah result tak teruk , as long as i can futher my studies kat sekolah laen pun dah bersyukur . Asiela dah tekad maybe takkan ambek pure science , because thats not my interest , i didnt believe in myself .so itu saje , till then ..

im fifteen yoo :)

No comments:

Post a Comment