Sunday, 29 January 2012

Alhamdulillah syukur .

Salam .. Teeeettttt ! I just arrived atPPUM . (I dont know why i put teeettttt pada awal kata tadi -- ) walhal keadaan di sini mungkin agak gembira dan bersyukur tApi keadaan saya di sini memang tak selesa . Hujung hujung .. Okey my bro baru habis operation . Alhamdulilah semuenye berjalan lancar , operation habis tepat tepat 7 jam , 11:39 - 740 . 7 hours is not a short time sweet people . .. Bayangkan my family duduk dalam bilik wad , memikirkan apa yg jadi kat abg dalam dewan bedah . Hanya Tuhan yang tahu . Keluar je abg dr dewan bedah , my family plus bff ibu cikcom dtg with cik zul . Abang sorang je laast . Orang lain punye operation dah lame selesai .

10 minit kat wad pemulihan tu , doctor check semue , terus bawak naek semue nk masuk bilid wad terbehenti , abg dah besuara : tolong garu pipi abg . Tergelak semue kat situ . Dah masuk nurse prepre all his needs , pukul9 die start Adoi saketnye , YA ALLAH saketnye .. Huhu saye disini terAse macam manelah sakitnye .. Oke thats all i can share .




P/s : picture will come soon .

No comments:

Post a Comment