Sunday, 8 January 2012

Boring-saturday.

salam ,
skolah dah bukak , murid dah start belajar .ape ke skema sgt ayat aku nie ? dah tukar tukar . okey first day at school , all form 4 kene duduk kat dewan yg tadelah besar mane nk tempatkan kitorang yg lebih kurang 600++ , imagine it people ;| . as i said smkgs meriah dengan warganye . aku pun smgt dtg sekolah smpai tetinggal kawan aku yg mintk tumpang . hesh cla cla =.=. samapi sekolah selesai assembly , masuk dewan , die bg HAVE FUN LAH SGT YEE -.- . atleast cerite lah psal course ape , die suruh lukis ini itu , mmglah best relax , but its so boring lah . saye pun adelah tetidur jap peluk beg , jujur  nie :) .
Balek jumpe kepeng biasalah dgn lawak die , rambut tah tetibe skema je 2012 nie :|
second day
aku demam , dengan selsema yg teruk sgt . sengau suara dibuatnye ;|
so u guys can imagine how i am rite now :|

No comments:

Post a Comment