Tuesday, 30 October 2012

web all over

salam,
sangatlah tidak syiok post title aku kan . padan muke (Y) [ ade blog mcm takde]. tangan yg dulu kala adelah jugak meng--update blog nie dah semakin kekok memegang keyboard. jealous sangat bile tgk mom type -'- . secretary mmg type mcm tarik shot gun pun ade eh tak tak ala ala shortgun. HAHA.
life nowadays ? theres too much different thing happen rite now. wah nak cerite cerite menarik . of course lah kan . ive been chosen for SPBT-ians . volunteer sebenarnya , tetibe my friend tnye"siela kau minat tak nk jd pengawas spbt?" at first i was like ," huh, letih tu -'-" . because ive seen how my friend dkt smk gombak setia kene torture buat keje spbt dulu . imagine uols satu tingkatan we ave about 800+ students k now darab dgn 5.i guess someone will say " ouh okey :}ahhh what ?" hahahah. yeah its true. but now im  in smt gombak . the people was too many difference we have only form 4 n form5 ., satu tingkatan tu ade about 200 lebih je pun. one class ade 24 kekadang yg lawak tuh ., perempuan satu kelas ade 2 org je . bahaha usually electircal course lah . ramai girl usually took civil . padahal keje laki including me lah. okey berbalik pada spbt. so ive take it . bukan senang nk grab markah koko . hehew ;p keje sgt memenatkan especially deals with pelajar pelajar . cececeh ayat mcm jadi cikgu .sebab this school peraturan buku teks sgt ketat . ikut no siri . so tak ramai yg pass meniru ? merasuah? men-JOB buku pelajar ? ohh tidak .no way its gonna happen . kalau sekolah lame yes i admit it . care budak hntar buku just like the pengawas will asked " buku cukup ?" ohh cuukup then die grab susun . haha lawak gile bile skrg kt smtg kene ikut no siri bagai tau. okey skrg buku teks sume dah settle . alhamdulillah tp esok masih ade kerja . to me its very fun sebab kerja berkumpulan dgn pengawas yg lain . fun gilelah . tp sometimes i admit sesetengah tu tk bertanggungjawab jugaklah . emm -'- 
 ________________
________________________________________________________

examination ? its 0VER. secara rasminye aku tamat menjadi plejar tingkatan empat . rase mcm just yesterday membebl di sini i was accepted to this n that school . haaha masa berjalan begitu pantas . ayat novel.... ;p. to me semakin semakin bnyk ilmu yaang aku dpt semakin besar mcm mcm pengalaman aku rase . being as a future spm candidates is a nightmare to everybody . seriously it was .  10 paper yg pada mata orang siket cause pmr 8 ceh tmbh 2 je pun, haha okey ini bukan statement berlagak pmr adlah sgt senang jika belajar dn sedar di awal hari . seriously cla menyesal tk dpt straight A's untuk pmr . because its easy . im sure everybody know pmr di overseas tidak diamn=bil oleh plajar berusia 15 tahun tetapi lebih muda .Bukan nk merendahkan peringkat pelajaran di malaysia tapi kite tdak mengikut standard di overseas yg jauh lebih mapan dr negara Malaysia. paper cla mmg susah terus terang ambil elektif sains bukan sesuatu yg mudah . kene keep on study . i admit this year mmg maimain banyak wlahal aku tahu tahun epan im gonna take spm pople -'- ,. imagine , final, year exam macam teruk jugaklah , smpi paper civil siela amik kemudian sebab ade kejadian yg tk diingiini berlaku . faham kan? lemah orgnye mmg gini ;p  but i really hope ill study very hard for spm start dr cuti nie. because i dont want to makes my parent dissapointed with me,. no way . they mean so much in my lifes, jasa diorang selama ni takkan terbayar walaupun dgn kejayaan yg kite capai . so ive to set in mind my ambition . yaaa i wanna be an interior designer . mugkin ya mungkin tidak tpi itulah buat masa skrg . boleh pulak ern begitu ? ;)


 okey thats all for today . yaa ade lg 3 hari je sekolah then schoolhols will start . h00rayyyy sikt ,.tpi next year .....SPM :) so faham faham jelah ye .\

 p\s: fuhh sangatlah lenguh tanganku ini

No comments:

Post a Comment