Tuesday, 18 December 2012

Malam Masih Muda

salam and hye to all .
nampak tak tu haa entry tu ? so skrg dah pukul 12 lebih cemtu lah but mata nie still terang tang tangg !
so decided to wrote this on  VLOGG.
so for the past hour .. its seventeen my lucky day :) yes the day i was born , so proudly to say that im sixteen guys :) haaha orang lain dah nak masuk 17 haa kau baru nk masuk 16 takpe being young is special sebab ape kan sometimes diorang yg lahir awal ni mcm tade yg special di akhir tahun just celebrating Wahh New Year ! so to me? mcm ade finishing konon .so tahun ni sejujurnye not the awesome year !
SO on this awesome birthday got a bracelet frm ibu looks alike tiffany one but its crystal and   cheaper , although i love it so much . a book titled "Nota Hati Untuk Pelajar" sesuailah untuk spm candidate mcm saya ni, two cards form my parent n lovely siblings, wondermilk lola cakes , ayah treat the whole family at new york new york deli nyumm :p. . from kepeng ? yes he be the first wisher and gave me one puppet  a character frm elmo n friends thanks aiz:* .mimi gave me elmo pillow , very big one . See how addicted i am to elmo :p and friends wishes. thanks everybody :]
Result periksa jatuh merudum mcam durian gugur pada musimnya, and motivasi diri semakin kurang . so this birthday made me realise that 16  and 17 was once a life . takkan korang nak habiskan this two years dgn berita yg sedih macam tu ke ? yaaa i dah pun ade berita sedih , my samsung galxy note the one ayah gave me for PMR HAS LOST ! yaa hilang kat sungei wang but actually salah sendiri jugak sebab careless :( . tapi ayah still belikan hp baru .galaxy nexus . thanks ayah :")  really appreciate it ;D . so now just nak busykan diri study :\ common setahun je kau gila dgn buku dating dgn buku ke mana saja bersama buku . tteringat ape yg mak mimi ckp yaa my bestie . mak die ckap kite ni tak beharta . ilmu tulah harta kita jadi korang kene hargai dan gunakannya sebaik mungkin . that time terus dap dap sentap sekejap . bukannya sebab takde harta sebab dalam agama islam pun ade ckp selagi kita hidup timbalah ilmu yg bermanfaat dan gunakan di kemudian hari,suppose ade ayat yg sedap tapi itulah frasa yg selalu i listen to.so after that terus....TARAAAA!!!... yang pasti ini janji dalam diri . 
SAYA NUR ASIELA AKAN BERUSAHA SEMAKSIMA MUNGKIN SUPAYA MENDAPAT KEPUTUSAN YANG CEMERLANG DAN MELETAKKAN MATLAMAT SERTA MENCAPAI GOAL YG SAYA INGINI. SAYA AKAN BUKTIKAN KEPADA IBU AND AYAH YG SAYA AKAN BUAT YANG TERBAIK DEMI MENGGEMBIRAKAN DAN MEMBALAS JASA BAIK MEREKA YG TAK TERBALAS DAN AKAN SELALU MENDOAKAN KESEJAHTERAAN MEREKA . :)

P/S: kakak ill beat u :)  

No comments:

Post a Comment