Saturday, 4 May 2013

Throwback .

Assalamualaikum
 opssss
teeetttttt
haha , sudah sgt lawak lerr aku buat tajuk throwback , ingt post gambar instagram ke ape , haha.
 
okey last year , my birthday celebrated well . thanks ibu n ayah ,
Syukur Alhamdulillah.
 
so malas nak cerita bebanyak just wanna share the pictures .
 
from left: abg amar , kakak , atiena 
guess where ?
.
.
.



 mr and mrs ibrahim .

 
ni nak show off cake , lola cakes by wondermilk .
CIRQUE DU LOLA
nak nyebutnye taktahu , nak makan no 1 ;p
 
 
dekat SS2 . dekat sungguh dgn ibu punye office tapi perginya baru sekali -,-
 tape syukur . ayat kawan aku : org kat gaza sekali pun tak dpt nk merasa
ade betul jugak
 

candid aku huduh . ouh yeah my ayah , handsome ? tau XD

 
firts time sampai kan , so really amaze with the interior .
really love it ^^
.
.
so lepas dah amik cakes, and breakfast at wondermilk (*minum caramel milk :p,nyummy)
straight terus ke One Utama celebrate makan makan jaalan jalan dan sebagainya
 
 my second time eat here , very loike , tekak omputeh kate :p
 
 besar nye gigi :o , but still i love this picca , sweet ah konon .
kepeng gelap sungguh -'-
 
 
kiteorang one family mmg kalau bace menu , mcm kene buat soalan addmaths , haha.
lamanye yg amat . well itu salah satu tip supaya tak tersalah pilih makanan ye.
 


 
haaa nampak tak ? muke ayah kusut mcm seribu satu masalah dah ku tengok
haha
 
see im holding a book ? ibu gave me , "NOTA HATI BUAT PELAJAR "
calon SPM kan . dah hbis pun bace buku tu , really bermanfaat . tapi kene bace selalu . manusia ni mudah lalai . termasuk lah aku .
 

lupe nk cakap , abg punye 14 december  while mine was 17 december . dekat so celebrate sekali .ni his birthday day from ibu n ayah

 lagi candid tah pape , tapi gambar ni je nampak jelas tu kad birthday
so cute . iloveit
 
 abang , 21 ? abg accident , after the operation still no signs boleh gerak . his left hand tkboleh gerak or lumpuh . die cume dpt rase tgn die smpi siku saje .the rest korang tumbuk cubit tampar tak rase . almost 3 years dah . doakan tangan die cepat sembuh okey ? :')


 happy happy happy

 tak jelas sangat , iu belikan gelang kristal , just like a charm bracelet .nak  pandora tak mampu .
 sangat cantik .
 ni sibuk , teringin cakap jelah , soon k for ur birthday kakak :)
 nikmat coklat
 
 kongsi kongsi . kenyang sangat alhamdulillah
 



 okey makanan yang diorder , rasenye aummm , terliur tengok .
kan dah kate td tekak omputeh :p
 
 tengok tengok kenapa ?
 
 terkejut ayah dengar bil , ehehehe :p
 
 suddenly , akak demam . tadelah tetibe sgt pun. die mmg demam . tapi tu time dah parah. muke , nampak tak ?
 
 
ibu and adik :*
 
 
thanks ayah ibu , everyone. ayah ibu i will do my best in spm and ahead. insyaALLAH


No comments:

Post a Comment