Sunday, 23 June 2013

Goodbye my Two Heroes

SALAM , RISE AND SHINE :) 
well hello there :) 
after this there willl two heroes yg akan pergi jauh dari siela , im sad but they go for good for their own future.


                                                          Second Heroes * first hero tu ayah lah 


MUHAMMAD AIMAN BIN IBRAHIM
goodluck brother , he will continue his study after his long long  long break since die accident . course computer ? dekat Kolej Poly-Tech Mara , Alor Setar . im gonna miss you a lot , dah lama rumah ni penuh , ade kakak abg , i still remember when kakak and abg tinggal asrama , rumah mcam sunyi je .now one of them takde , mesti sunyi sangat . to be truth , siela mmg rapat dgn abg . not that i tk rapat dgn others tapi dgn abg ni mcm kamcing lah org kata .  hope everything will be fine there . takecare :* ilovechuu. 

p/s- pictures taken when i went to legoland with him awal tahun haritu, bbelakang tu was aiport and it made from lego 


KEPENG
{comel tak background hijau ? haha}
my third hero hihi :)die pun sambung belajar jugak , just finish his spm . after this study in Kolej Poly-Tech Mara , tapi bukan Alor Setar tapi Gua Musang, Kelantan . one of states yang siela and  family tak pernah jejak lagilah selam ni , so consider it was far enough to make me miss him . he was my true soulmate .  he will taking course human resources management course . sebenarnya abende tu eh ? i mean kalau dh hbis belajar nanti kerja as what ? musykil sungguh lah . haha , kene gooogle ni . kepeng , take care ;) belajar rajin rajin , ingat apa yg org pesan , and iloveyou ;)

both of you , goodluck , be the best among the best , jangan buat hal tinggal kat tempat org tu , akan jumpe korang balik this Ramadhan , loveyou , takecare my two sweetheart , belajar rain rajin 


No comments:

Post a Comment