Monday, 24 February 2014

unbelievable

assalamualaikum, 
yes unbelievable ,  bukak blog yg mmg lama gila tinggal ;/ , bukan taknak bukak , tpi mcm tkde idea pun nak tulis .
 first of all , im officially finish my high school , no more school :) , no more uniform , i guess . tbh SPM haritu rasa tk puas jawab , certain subject lah  . tak sepuas aku rase time buat pmr dulu , baru tahu menyesal skrg mmg tk guna lah kan , nasi dah jadi bubur . skrg ni mmg tawakal berdoa semoga result baik . Jujur , ape pun result tu nanrti kalau truk aku anggap itu peringatan untuk aku yg malas dn suka berpya poya ni . bak kata Tun Dr Mahathir , kalau rajin nk bermalas maka kena berani untuk SUSAH . deep .

skrg ni tengah sibuk kerja , well biasalah kan , habis spm sape je yg tk kerja , lepasan spm yang dpt masuk UTP, emm and yang dh pun accept offer dr many private college . i choose to be a promoter rather than being a waiter , seriously i think dealing w food is super exhausting . kt rumah pun malas nk basuh pinggan tu mcm sifat semula jadi inikan pulak kat kedai . tp yes keje kedai mkn gaji lebih lumayan berbanding promoter aeon  mcm aku ni . i work for a brand called "BLACK FOREST" , ni under company forest yg jual track sume tu , cume yg ni jual casul wear , blouse , pants, shirt etc. so far so good :) takde masalh kritikal lagi . most of the customer is chinesee and indian . the design , ive to admit , bukan type melayu suka . style funkey sikit . 

so yaaaaa , habis cerita pasal kerja . no new updates , ouh yaaa since my sister is getting married i cant wait to have a new dress hihi :) 

p/s: cant wait for "the fault in our star" movie to come out .